Fotomodellen gezocht

Owiwi is op zoek naar leuke fotomodellen. Owiwi maakt kaarten voor Kaartje2go en maakt andere leuke items met foto’s van dieren. Ook krijgen wij vaker aanvragen van klanten voor bepaalde producten of wij modellen kunnen uitnodigen.

Wij zijn daarom altijd op zoek naar leuke, grappige, knappe, lelijke of unieke dieren die model zouden willen zijn. Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar diverse honden rassen in diverse leeftijdscategorieën.

Heb jij een (huis)dier waarvan jij denkt dat zij/hij een perfect fotomodel zou zijn en zou jij het leuk vinden om je (huis)dier terug te vinden op kaarten en of andere items? Vul dan hieronder het formulier in zodat je in onze dieren database terecht komt. En wie weet wordt jij met jouw (huis)dier uitgenodigd om langs te komen in onze fotostudio in De Meern (Utrecht).

Als wij jouw (huis)dier selecteren dan wordt je uitgenodigd en krijg je GRATIS een uitgebreide fotoshoot als bedankje voor je medewerking. De foto’s die je uitkiest zijn voor eigen (privé) gebruik.

Gratis uitgebreide fotoshoot+/- 60 minutenTer waarde van
€ 100,-
Inclusief: 5 hoge resolutie digitale foto’s
+ 10 lage resolutie digitale foto’s voor social media.
Online gallery met 30 foto’s waaruit een keuze kan worden gemaakt.

Vul hieronder jouw gegevens in. Je ontvangt vervolgens een email waar je jouw (huis)dier(en) kan toevoegen. Vergeet niet een foto toe te voegen!