Over Owiwi Dierenfotografie

Beau en Norma OwiwiOwiwi staat centraal voor dierenfotografie! Denk hierbij aan hondenfotografie, kattenfotografie, huisdierenfotografie, uilenfotografie en nog veel meer.

Owiwi is ontstaan uit Norma Jesse Fotografie. Toen wij, Norma en Beau, elkaar leerden kennen tijdens een fotoshoot voor Liv, het kerkuiltje van Beau, klikte het meteen. Beau werkt in haar vrije tijd met roofvogels en wil in de toekomst graag haar valkeniersakte behalen. Vanwege onze gedeelde passie voor dieren én fotografie, zijn wij een samenwerking aangegaan en het Owiwi label was geboren.

Meer dan fotografie

Owiwi is meer dan alleen fotografie, het is gericht op dieren en dieren met mensen. Maar daarnaast is het ook een creatief project waarin wij al onze ideeën kwijt kunnen. Zo ontwerpen, tekenen en maken wij producten met de hand en gaan wij samenwerkingen aan met andere ontwerpers en dierenliefhebbers om ons project nog meer vorm te geven! In ons project komen de drie begrippen dieren, fotografie en design, samen.

Alle dieren zijn welkom!

Met onze jarenlange ervaring, beschikking over een grote studio (in De Meern, Utrecht) met vele mogelijkheden en onze liefde voor dieren, zijn wij dé aangewezen plek om een fotoshoot te laten doen van jouw (huis)dier (lees meer over fotoshoots). Waarom het woord ‘huis’ tussen haakjes staat? Omdat wij dieren in de brede zin van het woord nemen, ons project is gericht op -alle- dieren, van honden en katten tot reptielen en zelfs roofvogels! Niets is ons te gek!

Maar wat betekent Owiwi eigenlijk? Owiwi betekent uil. De reden dat wij de naam ‘Owiwi’ hebben gekozen voor ons project is omdat uilen (en roofvogels), naast alle andere dieren, toch wel een speciaal plekje hebben in ons hart. Ons logo is in de vorm van een uiltje, en wij hebben zelfs een uil als mascotte, namelijk de witwangdwergooruil van Beau, genaamd Eve.

Door middel van Owiwi hopen wij een stukje van onze passie met jullie te kunnen delen. Voor meer informatie, neem een verdere kijk op onze website of email naar info@owiwi.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook en Instagram.

Owiwi. Photography, Owls and More.